streda 8. februára 2012

NIE nie a ešte raz NIE




Nech sa na mňa bude hnevať ktokoľvek za týmto si stojím aj keby žaby z neba padali! V decembri som čítala xyz článkov o tom aký je tento jelení loj úžasný a za tú cenu je to pomaly výrobok roka. Keď padli prvé mrazy, rozhodla som sa, že ho vyskúšam aj ja. V prvom rade neviem k čomu sa tá cena prirovnáva ale 1,89 pre mňa nie je až taká zázračne nízka cena, a v druhom rade je to tragédia roka!
Jelení loj je tak tvdrý balzam že sa mi na perách skôr drolil ako nanášal, aby som mala aspoň trocha pocit, že ich mám mastné musela som si ho dávať hádam každých 5 minút! Čakala som, že tá tvrdosť sa možno zmení po nejakom čase a že potom bude mäkší ale figu borovú. Aj po viac ako mesiaci bol stále rovnako tvrdý a stále rovnako nemastný.
Ja sa naozaj úprimne teším s Vami, komu vyhovuje ale pre všetkých ostatných, ak sa na konci roku rozhodnem sumarizovať a nájdem výrobok, ktorý bol horší ako tento tak asi zjem žabu.. Vážne je to tragédia..

30 komentárov:

  1. Měla jsem ho a zezačátku mi přišel fajn, nebyl nijak tvrdej... Po čase ale začal divně smrdět, tak jsem ho vyhodila.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. a nebol to zlý kus? my máme doma jelení loj vynikajúco otierateľný, ale mám pociť že to je iná značka, nie som si istá

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :-/ ma vacsi rozmer, preto je cena vyhodnejsia. ostatne su mozno lacnejsie, ale maju mensie balenia. ja mam aj tak najradsej hrozienkovu mast

    saschanitra.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. já si tenhle jelení lůj nemohu vynachválit...možná jsi měla opravdu jen smůlu na špatný kus. Mažu si s ním doma u vysušené tváře od mrazu a skutečně pomáhá ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem asi divná, ale mě fakt vyhovuje. Je hezky měkký, pěkně se nanáší a vydrží mi na rtech třeba celou noc (nanáším si ho hlavně před spaním) a v mrazech mi pomohl více, než lecjaké labelo.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nebol stary? lebo ja mam jeleni loj, ale od inej znacky a rozotiera sa nadherne, pekne vonia, je makky, vobec nic take ako popisujes clanku

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak, tak..nemáš ho náhodou po záruke?:-D ja ho používam už dva roky a iný už ani nechcem..a bol drahý asi preto, lebo máš to väčšie balenie..sú aj malé..a tie sú lacnejšie..tak ale 100 ľudí 100 chutí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Každému holt sedí něco jiného, ale já naprosto souhlasím, je příšerný!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Přítel má klasický jelení lůj, ale nevím, jestli přímo tento a ten promaže rty krásně. Takže nemohu vyjádřit svůj názor. Trgédie je u mě balzám z HM Vanilla Ginger, rty moc nehydratuje, jen na chvilku promaže a tím to končí.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. to jsi možná jen koupila nějaký nekvalitní nebo starý kus, ale mám už asi páté balení a pokaždé jsem lůj měla měkký a na rtech rychle tál. A navíc v českých lékárnách je evidentně levnější, protože nestojí víc než 1 euro :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja ho mam, a muzu rict ze ja zase nesnasim ty jeleni luje, ktere jsou jak sadlo a hned se roztecou, tenhle mi vyhovuje, protoze na rtech vydrzi...mam ho rada...a teda ani trochu se nedroli, je tuzsi ale me krasne klouze a udela mi na rtech film, kterym nepronikne mraz a da se na nej skvele natrit jeste rtenka...kazdy mame rad neco jineho

    OdpovedaťOdstrániť
  12. já ho nepoužívám, ale moje mamka si ho také nemůže tedy vynachválit :))) zřejmě asi nějaký vadný kus ...

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Já se na něj také chystala, právě proto, že ho všude chválí.

    Tak teď nevím.

    Nicméně jsem zvědavá, jak to dopadne s tou žábou :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Popravde som ho nikdy nemala a ani ma nelaka..mna priam odradzuje ten nazov :-)
    Maminka ho volakedy pouzivala a nejak mi nepride ze by si ho chvalila..vobec. A tak kazdemu sadne nieco ine no.. :)

    cajova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Kontrolovala som dátum spotreby a je do februára 2013 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. asi záleží jak komu, ale mě vážně přijde jako jeden z nejlepších balzámů... :) hold ne všechno vyhovuje všem ;)
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ja ho mám už veľmi dlho a podľa mňa to je jeden z najlepších balzamov, ale samozrejme, koľko ľudí toľko chutí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. no neviem toto nepoznam ale na svoj ceresnovy vitalos nedam dopustit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ja som ho nemala a ani sa to nehodlám zmeniť, len ten názov mi príde odporný :D

    OdpovedaťOdstrániť
  20. mne sa nanasa ako maslo, ja si ho neviem vynachvalit..hm..snad najdes nejaky co ti bude lepsie vyhovovat :))

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Tyhle jelení loje na mě mamka matlala snad už od narození a do dneška to mám ráda.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. sissinka - ceresnovy vitalos jeej :)najlepsi!

    OdpovedaťOdstrániť
  23. ja som spokojná s mojim bambuckým maslom z Body Shopu:)Ale jelení loj používa teta teda už poriadne dlho, dokonca som ju nedostala ani na balzam z Manufaktury:/

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Děvčata, víte, že plno kosmetiček a odborníků vůbec nedoporučuje mazat si pusu? Údajně se pak pomaleji obnovují buňky... Ale já nedbám na rady a také mažu, podle mě je super zázračný kelímek od Oriflame!

    http://www.anns-fashion-blog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Taky ho mam . U nás teda taky měli jen to velké balení. První namazání nic moc.. přemýšlela sem že ho nahřeju na topení nebo tak :D teď maže docela dobře ,ale taky nevydrží bůh ví jak dlouho. Je pravda ,že do kabelky je na prd v tyhle zimě -uplně mi zatuhnul ,takže používám jen doma a na ven beru tekutý balzám od Manufaktury,který je z vína ale voní mi jako hruška :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Ďakujem Vám všetkým za krásne komentáre:) Mnoho z Vašich rád vyskúšam a som veľmi rada, že ste sa tu podelili o svoj názor:)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. No je fakt, že něni nějak super, ale je to taková "československá" tradice. Všichni ho doma mají! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  28. No neviem aký je konkrétne tento. My sme doma mali jeden jelení loj a ten bol perfektný, ale bol aj dosť starí, takže zrejme bol kvalitnejší.

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Ahoj :) ja úplne súhlasím s tým jelením lojom... je nepríjemný, zapácha a nemá ani regeneračnú schopnosť .. takže len vyhodené peniaze :)

    Beauty Bubble

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne